Tuotannot / Projektit / Referenssit

Verkkosivustot

Tutustutaan verkkosivuprojekteihimme, jotka pääasiassa toteutamme WordPress- ja WooCommerce-pohjalla. WordPress on yksi maailman suosituimmista sisällönhallintajärjestelmistä, ja WooCommerce on sen laajennus, joka mahdollistaa verkkokaupan luomisen WordPressin päälle. Meidän tiimimme käyttää WordPressiä ja WooCommercea usein, kun asiakkaat haluavat helpon tavan päivittää sivustonsa sisältöä tai perustaa verkkokaupan.

Olemme myös luoneet PHP- ja HTML-ratkaisuja API-sivustoja varten, kuten esimerkiksi striimaajille. API-sivustot ovat tärkeitä monimutkaisempien sovellusten toteuttamiseksi, sillä niiden avulla sovellukset voivat kommunikoida keskenään ja vaihtaa tietoja. Meidän tiimimme on erittäin taitava PHP:n ja HTML:n käytössä, ja voimme luoda API-sivustoja asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

Alla on muutamia esimerkkejä projekteista, joita olemme toteuttaneet WordPress- ja WooCommerce-pohjalla:

Flero Media Oy – Monipuolinen tuotantoyhtiö, heille rakennettiin Elementor Prolla toimiva verkkosivu jossa on helppo liikkua, josta löytää kaiken selkeästi ja SEO optimoidusti.  Heillä on käytössään myös LocalghostFI Analytiikka. 

GhostPrint – 3D tulostuspalvelumme sivusto on Woocommerce pohjalla rakennettu verkkokauppa 3D tuotteillemme. Halusimme sille rakentaa oman ja selkeän verkkokaupan eriteltynä LocalghostFI verkkokaupasta.  Toteutus: Woocoomerce, Elementor Pro & LGFI Analytiikka

Mixerboy24 Linkkipuu – Sisällöntuottajat käyttävät mieluusti someissaan urlia jonka takana on kaikki sosiaaliset mediat ja affi linkit. Rakensimme HTML/JS toteutuksella kevyen linkkipuun. Sivustolla on käytössä Discord API sekä LGFI Analytiikka.

Suomilomake.fi – Dokumenttien verkkokauppa, josta löydät yksinkertaisia lomakkeita joita voit muokata ja täyttää ilman että tarvii täysin alusta aloittaa. Löytyy mm Kauppakirja-, Osakassopimuspohja. Toteutus: Woocommerce & LGFI Analytiikka.

Olemme erittäin joustavia ja mukautuvia projektien toteuttamisessa, joten ota yhteyttä ja kerro meille, millainen verkkosivuprojekti sinulla on mielessäsi, niin kehitämme juuri sinulle sopivan ratkaisun!

3D tulostuspalvelu

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota monipuolisia 3D-tulostuspalveluita erilaisiin käyttötarkoituksiin. Olemme tulostaneet laajan valikoiman erilaisia objekteja, kuten kesyrottateemaisia avaimenperiä yli 100 kappaleen erissä, kamera-kaukoputkisovittimia tähtiharrastajille, syntymäpäivälahjoja ja paljon muuta.

Yhteistyössä Brother Christmas -järjestön kanssa olemme lahjoittaneet yhden 3D-tulostetun lokerikon nuorelle. Lisäksi olemme mallintaneet maailman suurimman lanitapahtuman logon ja luoneet siitä pimeässä hohtavan tuotteen.

Olemme erittäin taitavia 3D-mallintamisessa ja tulostuksessa, ja voimme auttaa sinua toteuttamaan oman ainutlaatuisen 3D-projektisi. Alla näet joitakin kuvia jo toteuttamistamme tuotteista:

Videotuotannot

LocalghostFI:n Mediatuotannot ovat auttaneet monia asiakkaita luomaan laadukasta ja ammattimaista sisältöä eri tarkoituksiin. Olemme ylpeitä siitä, että olemme voineet tarjota apuamme myös Jyväskylän Sirius Ry:lle heidän tähtiharrastusilloissaan ja Hankasalmen observatorion uudistamiseen liittyvissä videotuotannoissaan. Olemme myös tehneet yhteistyötä Pallolennot Aeronautin kanssa, jolle olemme kuvanneet upeita videoita.

Livelähetystuotantomme Jyväskylän Sirius Ry:lle on auttanut heitä tavoittamaan yleisöään laajemmin ja tarjoamaan mahdollisuuden oppia ja jakaa tietoa tähtitieteestä ja revontulista. Hankasalmen observatorion uudistamiseen liittyvissä videoissamme pyrimme näyttämään uudistustyön kulun ja lopputuloksen kauniilla ja selkeällä tavalla. Pallolennot Aeronautin videoissa olemme puolestaan onnistuneet välittämään upeita näkymiä ilmasta ja tunnelmia lentämisen maailmasta.

Alla muutama esimerkki videoistamme, joita olemme tehneet asiakkaillemme:

Hankasalmen Observatorion revontulien kuunteluasema -hanke​

LocalghostFI oli merkittävässä roolissa Jyväskylän Sirius Ry:n revontulien kuunteluaseman rakentamisessa vuosina 2019-2020. Tehtävämme oli toteuttaa uudistettuun tähtitorniin tietoliikennekaapelointi ja varmistaa sen sujuva toiminta.

Rakennuksessa on yhteensä 12 RJ45-seinärasiallista paikkaa, ja CAT6-kaapelia vedettiin noin 200 metriä. Toimitimme myös valokuituyhteys laitteistoa, kuten mediamuuntimia ja valokuituhäntiä SC-liittimellä. Lahjoitimme myös 48-porttisen HP-kytkimen omasta kalustostamme.

Tähtitornilla on käytössä 4G-mobiiliyhteys, joka toimii 4G-modeemin ja ulkoantennin yhdistelmän avulla. Järjestelmän taustalla on useita Linux-palvelimia, Raspberry Pi -tietokoneita, Windows-tietokoneita, Ilmatieteenlaitoksen magnetometri, allsky-kamera ja kaukoputken etäohjausjärjestelmiä. Näihin kuuluu muun muassa Black Box -verkon yli ohjattava virranjakopaneeli ja USB Over Ethernet.

LocalghostFI:n asiantunteva ja luotettava työ varmisti, että tähtitornin tietoliikennejärjestelmä on toimintavarma ja vastaa tähtitornin tarpeisiin. Olemme ylpeitä voidessamme olla osa tätä tärkeää projektia, joka edistää tähtitieteen tutkimusta ja tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen revontulien kuunteluun.

Lue lisää hankkeesta:
https://www.ursa.fi/blogi/sirius/2018/10/13/auroral-sounds/
http://www.keskisuomenmaaseutu.fi/leader-toiminta/kansainvalinen_leader-toiminta/rural_stories/sounds_of_auroras
https://yle.fi/uutiset/3-10451443 
https://www.ursa.fi/fileadmin/ursa2010/Harrastus/Ryhmatapaamiset/aktapaaminen/2020/revontuliasema_hapa.pdf

Kuvia kohteesta

LGFI_RJ45_Kytkenta_rakkiin_crop
LGFI_Murtoinen_Datarakki_kytkennat
LGFI_Murtoinen_ristikytkentapaneeli
LGFI_asentaja_asentamassa_seinarasiaa