Mediapalvelut

LocalghostFI:llä on ammattitaitoinen videokuvaus- ja editointipalvelu, joka tarjoaa nopeaa ja huolellista työtä. Meillä on kokemusta ja näkemys kuvauksesta, jälkikäsittelystä, editoinnista ja materiaalin muokkausmahdollisuuksista, mikä takaa asiakkaillemme ajan ja rahan säästön lopputuloksessa. Tarjoamme myös videoleikkaajapalveluita sisällöntuottajille ja toimimme omalla tai asiakkaan kalustolla. Me auttaamme sinua luomaan huippulaadukkaan videon tuote-esittelystä, tapahtuman taltioinnista tai yrityksesi tarinasta.

Tapahtumat

Haluatko lisätä tapahtumiesi vetovoimaa ja houkutella uusia kävijöitä? Tarjoamme laadukkaita aftermovie-tyylisiä videoita, jotka ovat lyhyitä ja informatiivisia. Nämä videot kuvaavat tapahtumasi tunnelmaa ja tarjoavat kävijöille ennakkoluulon poistavan esittelyn tapahtumastasi!

LGFI_Pocket4K_tuotannossa

Millaisia videoita teemme?

  • Yritysesittelyvideo joka esittelee yrityksen toimintaa.

  • Palvelu esittelyvideo joka esittelee jotain yksittäistä palveluasi.

  • Ohje- tai koulutusvideo asiakkaalle, kuluttajille tai omalle henkilöstölle. Hyvin tehdyt ohjevideot tehostavat asiakaspalvelua ja toimivat erinomaisesti strategia- tai kriisiviestinnässä, jossa halutaan huomioida oikean informaation lisäksi myös tunneaspekti.  

LGFI_Mainosvideokuvaus

Livelähetykset

Uskomme että laadukas livelähetys lähtee hyvin suunnitellusta ohjelmakokonaisuudesta ja teknisen onnistumisen tulee olla itsestäänselvyys. Toteutuksen osalta lähdemme liikkeelle yksinkertaisimmasta tarpeeseen istuvasta lähetysratkaisusta ja osaamme kertoa, minkälaiseen kokonaisuuteen teidän kannattaisi lähteä, meillä on usean vuoden kokemus erilaisten livelähetysten toteuttamisesta.

Karkeasti, mikäli webbikameroilla ja läppärin mikeillä viritetty Teams/Zoom-kokous tuntuu liian heppoiselta ja televisiostudiossa tehty lähetys liian raskaalta eikä välttämättä riittävän kustannustehokkaalta tarpeisiinne, me voisimme olla teille sopiva kaveri toteutukseen.

Kuvaamme useimmat striimit asiakkaidemme omissa tiloissa tai tapahtuma-alueella.

Kuvassa Pocket4K kamera suunnattuna tanssialueelle

Kalustoamme

LGFI_Pocket4K_Kalusto
BMD Pocket 4K, Led valo, Tilta Case
LGFI_Atem_Mini_Pro_Kalusto
BMD Atem Mini Pro