Tarjoamme korkealaatuisia videopalveluita

Esittelyvideo, Tapahtuma, Häät tai webinaari? Kaikki onnistuu!

Atte O Puskssa katsomassa materiaalia Pocket4K:sta

Täydellinen ratkaisu modernin markkinoinnin tarpeisiin: monipuolinen videosisältöjen tuotanto! Luomme visuaalista sisältöä ja tavoitat kohdeyleisösi entistä vaikuttavammin.

Haluatko erottua kilpailijoistasi ja saada enemmän asiakkaita? Tiedätkö, että videomarkkinointi on yksi tehokkaimmista tavoista saavuttaa potentiaaliset asiakkaasi? Meiltä saat ammattitaitoisia tuotantoja joilla varmistat, että brändisi erottuu joukosta ja tavoittaa haluamasi yleisön. 

Tuotantojamme on Tapahtumakuvaus, Esittelyvideot, Häät, henkilöstöpalvelut isompiin tuotantoihin sekä livelähetykset.

Täytä lomake ja anna lisätietoja jotta voimme tarjota parhaimman tuotanto ratkaisun. Tarjouksen pyytäminen ei sido mihinkään! 

Tapahtumat

Haluatko lisätä tapahtumiesi vetovoimaa ja houkutella uusia kävijöitä? Tarjoamme laadukkaita aftermovie-tyylisiä videoita, jotka ovat lyhyitä ja informatiivisia. Nämä videot kuvaavat tapahtumasi tunnelmaa ja tarjoavat kävijöille ennakkoluulon poistavan esittelyn tapahtumastasi!

Kuvassa Pocket4K kamera suunnattuna tanssialueelle

Millaisia videoita teemme?

  • Yritysesittelyvideo joka esittelee yrityksen toimintaa.

  • Palvelu esittelyvideo joka esittelee jotain yksittäistä palveluasi.

  • Ohje- tai koulutusvideo asiakkaalle, kuluttajille tai omalle henkilöstölle. Hyvin tehdyt ohjevideot tehostavat asiakaspalvelua ja toimivat erinomaisesti strategia- tai kriisiviestinnässä, jossa halutaan huomioida oikean informaation lisäksi myös tunneaspekti.  

  • Häävideot on tärkeä tapa tallentaa elämäsi tärkein päivä. Se tallentaa tunteet ja tunnelmat, joita haluat muistella vielä vuosienkin jälkeen. Häävideon avulla voit jakaa tärkeän päiväsi myös niiden kanssa, jotka eivät päässeet juhliisi.
LGFI_Mainosvideokuvaus

Livelähetykset

Uskomme että laadukas livelähetys lähtee hyvin suunnitellusta ohjelmakokonaisuudesta ja teknisen onnistumisen tulee olla itsestäänselvyys. Toteutuksen osalta lähdemme liikkeelle yksinkertaisimmasta tarpeeseen istuvasta lähetysratkaisusta ja osaamme kertoa, minkälaiseen kokonaisuuteen teidän kannattaisi lähteä, meillä on usean vuoden kokemus erilaisten livelähetysten toteuttamisesta.

Karkeasti, mikäli webbikameroilla ja läppärin mikeillä viritetty Teams/Zoom-kokous tuntuu liian heppoiselta ja televisiostudiossa tehty lähetys liian raskaalta eikä välttämättä riittävän kustannustehokkaalta tarpeisiinne, me voisimme olla teille sopiva kaveri toteutukseen.

Kuvaamme useimmat striimit asiakkaidemme omissa tiloissa tai tapahtuma-alueella.

Video referenssi