Tarjoamme korkealaatuisia videopalveluita

Esittelyvideo, Tapahtuma, Häät tai webinaari? Kaikki onnistuu!

Atte O Puskssa katsomassa materiaalia Pocket4K:sta

PIDÄ SILMÄSI AUKI

Teemme yhteistyötä tuotantoyhtiöiden ja visionääristen videotekijöiden kanssa ympäri Suomea

Olipa kyseessä sitten yrityksen tiedotustilaisuus, webinaari, konsertti tai muu tapahtuma, me huolehdimme siitä, että live- tai videotuotanto onnistuu täydellisesti. hoidamme kaiken suunnittelusta toteutukseen ja jälkituotantoon asti, jotta voitte keskittyä oleelliseen – eli viihdyttävään ja informatiiviseen sisältöön.

0
Asiakasta
0
Projektia
0
Litraa kokista
0
Palkintoa

TOIMIVA KOKONAISUUS

TAITEEN VANGITSEMINEN,
YLEISÖLLE NÄYTETTÄVÄKSI

Gymnaestrada Tampere 2022

Alihankinta

Pallolennot Aeronaut Oy

Mainosvideo

Hankasalmi Observatory Aurora Borealis Recording Project

Talkoovideo

Riihivuori Ilotulitus 2016

Esittelyvideo

Palvelumme

Tarinoiden inspiroima,

tehtävän ohjaama.

Tarjoamme videoratkaisuja, jotka auttavat yritystäsi saavuttamaan tavoitteitaan tehokkaasti ja vaikuttavasti. Yrityksesi voi hyötyä monipuolisista palveluistamme, jotka kattavat erilaisia videon tuotanto- ja jakelumahdollisuuksia. Voimme auttaa sinua kehittämään webinaareja, mainosvideoita, koulutusvideoita, yritysesittelyvideoita ja paljon muuta.

Livetuotanto on loistava tapa välittää tapahtumia ja viestejä yleisölle reaaliajassa. Meidän livetuotantopalvelumme voi auttaa sinua tuomaan tapahtumasi suoraan yleisölle, joka ei voi olla paikalla fyysisesti. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka sisältävät mm. live-streamingin, live-esitysten tuotannon, videokonferenssipalvelut ja monia muita.

Ymmärrämme, että jokaisella sisällöntuottajalla on oma tarinansa ja brändinsä, ja siksi räätälöimme palvelumme vastaamaan tarpeitasi. Voimme auttaa sinua luomaan brändisi näkyvyyttä ja kasvattamaan yleisöäsi eri kanavissa, kuten YouTubessa, TikTokissa ja Instagramissa.

Tarjoamme palveluita, jotka sisältävät esimerkiksi videoiden editoinnin , videokuvauksen. 

Täytä lomake ja anna lisätietoja jotta voimme tarjota parhaimman tuotanto ratkaisun. Tarjouksen pyytäminen ei sido mihinkään! 

Ota Yhteyttä

[email protected]

Vuoreksen Puistokatu 40, 33870 Tampere

Videoreferenssi

Asiakkaitamme