Luo tehokas mainosvideo helposti omalla puhelimellasi!

Luo tehokas mainosvideo helposti omalla puhelimellasi!

On ymmärrettävää, että alussa resurssit voivat olla rajalliset ja haluat ehkä kokeilla luoda mainosvideon itse omalla puhelimellasi. Se on loistava tapa aloittaa ja saada tuntumaa videoiden tekemiseen. Omalla luovuudella ja oman yrityksesi vision välittämisellä voit saavuttaa hyviä tuloksia.

Kuitenkin kun yrityksesi kasvaa ja tarvitset ammattimaisempaa lähestymistapaa, voi olla hyödyllistä ottaa mukaan tuotantoyhtiö, joka toteuttaa mainosvideot valmiiksi. Tuotantoyhtiöllä on ammattitaitoa ja resursseja luoda korkealaatuisia videoita, jotka erottuvat kilpailusta ja tekevät vaikutuksen katsojiin.

Tässä oppaamme, joka opastaa sinua luomaan mainosvideon yrityksellesi käyttäen vain omaa puhelintasi! Tiedämme, että markkinointi voi olla haastavaa, mutta hyvin toteutettu mainosvideo voi auttaa tuomaan huomattavaa näkyvyyttä ja kasvattamaan liiketoimintaasi. Seuraavaksi kerromme sinulle, miten voit tehdä sen helposti ja ammattimaisesti.

  1. Kartoita tavoitteesi: Ennen kuin aloitat mainosvideon luomisen, määrittele tavoitteesi. Haluatko herättää mielenkiintoa uuden tuotteen lanseeraamiseksi, lisätä myyntiä tai kasvattaa bränditietoisuutta? Kun tiedät, mitä haluat saavuttaa, voit luoda tehokkaan viestin ja käsikirjoituksen, joka tukee tavoitettasi.
  2. Mieti kohdeyleisöäsi: On tärkeää tuntea kohdeyleisösi ja mukauttaa mainosviestisi heidän tarpeisiinsa ja mieltymyksiinsä. Selvitä, millaisia ongelmia tai toiveita heillä on ja miten tuotteesi voi ratkaista niitä. Tämä auttaa sinua valitsemaan sopivan tyylin, kielen ja visuaalisen ilmaisun mainosvideollesi.
  3. Käsikirjoituksen laatiminen: Aloita käsikirjoituksen laatiminen määrittelemällä pääviestisi ja tärkeimmät kohtasi. Lyhyt ja ytimekäs käsikirjoitus on tehokas tapa pitää katsojien mielenkiinto yllä. Kirjoita houkutteleva alkulause, esittele ongelma tai tarve, ja osoita sitten, miten tuotteesi tarjoaa ratkaisun. Muista myös sisällyttää selkeä kutsu-toiminta (Call-to-Action), joka kannustaa katsojia toimimaan.
  4. Kuvaus ja valaistus: Valitse sopiva kuvauspaikka, joka tukee mainosviestisi tunnelmaa ja brändiä. Varmista, että tila on siisti ja houkutteleva. Valitse hyvä valaistus, joko luonnonvalo tai lisäämällä ylimääräistä valoa, jotta video näyttää ammattimaiselta. Kokeile erilaisia kuvakulmia ja liikkeitä, jotka tuovat eloa ja kiinnostavuutta videolle.
  5. Äänen laatu: Selkeä ääni on tärkeä osa mainosvideota. Varmista, että ääni tallentuu puhtaasti ja että taustamelu pidetään minimissä. Voit harkita ulkoisen mikrofonin käyttöä, jos puhelimesi sisäinen mikrofoni ei ole riittävän laadukas. Älä unohda testata äänenlaatua ennen kuin aloitat virallisen kuvaamisen.
  6. Käytä luovia visuaalisia elementtejä: Mainosvideosi voi hyötyä grafiikasta, tekstistä ja animaatioista. Käytä puhelimesi videonmuokkaussovellusta tai lataa sovellus, joka tarjoaa lisäominaisuuksia, kuten tekstielementtejä ja filttereitä. Varo kuitenkin liiallista käyttöä, sillä liian paljon visuaalisia elementtejä voi häiritä pääviestiäsi.
  7. Muokkaus ja viimeistely: Kun kuvaaminen on valmis, siirrä tallennettu materiaali tietokoneelle tai käytä puhelimesi videonmuokkaussovellusta muokataksesi videota. Leikkaa tarpeettomat osat, lisää tekstiä tai grafiikkaa tarpeen mukaan ja varmista, että video etenee sujuvasti. Älä unohda lisätä brändisi logoa ja yhteystietoja, jotta katsojat voivat helposti ottaa sinuun yhteyttä.
  8. Julkaisu ja jakaminen: Kun olet tyytyväinen lopputulokseen, tallenna video sopivassa muodossa ja jaa se valitsemillasi sosiaalisen median alustoilla, verkkosivustollasi tai muilla markkinointikanavillasi. Hyödynnä myös mainosalustoja, kuten YouTubea tai Facebook Adsia, jotta tavoitat laajemman yleisön.

Yhteenvetona suosittelemme, että aluksi voit kokeilla luoda mainosvideon itse omalla puhelimellasi, mutta kun yrityksesi kasvaa ja tarvitset ammattimaisempaa lähestymistapaa, harkitse yhteistyötä paikallisen tuotantoyhtiön kanssa. Heidän ammattitaitonsa ja resurssinsa auttavat sinua luomaan korkealaatuisia videoita, jotka tekevät vaikutuksen ja tukevat yrityksesi kasvua ja liiketoimintaa.

Lisää julkaisujamme

Makea pelipalvelin kampanja!

Makea pelipalvelin kampanja! Käytä koodia ”suklaa” saadaksesi 5% alennusta 6kk ja 12kk pelipalvelin tilauksista LocalghostFI verkkokaupassa. Lisäksi saat kaupan päälle herkullisen Fazerin sinisen suklaalevyn! Tarjous

Lue lisää

LGFI Kauppa muuttaa

LGFI Kauppa muuttaa! Arvoisat asiakkaamme, Ilmoitamme teille että LocalghostFI verkkokauppa löytyy jatkossa osoitteesta kauppa.localghost.fi! Valikoimiin on lisätty mm Pelipalvelimet (Minecraft), Verkkotunnukset, Woocommerce tuotteet (Adapterit, kaapelit,

Lue lisää