AKT Lakon vaikutus LGFI toimituksiin

Arvoisat asiakkaamme,

Haluamme tiedottaa teille, että AKT:n lakko vaikuttaa tällä hetkellä verkkokauppatilausten toimitusaikoihin. Tämänhetkinen tilanne on sellainen, että emme voi käsitellä tilauksia (pl. 3D-tulostus-, Media- ja IT-palvelut), sillä tavaroita ei noudeta meiltä lakon vuoksi.

Tämä saattaa aiheuttaa merkittäviä viivästyksiä tilauksenne toimitusaikaan. Lähetysten viive voi olla jopa pari viikkoa normaalia pidempi. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa ja teemme kaikkemme varmistaaksemme, että tilauksenne toimitetaan mahdollisimman pian lakon päätyttyä.

Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme teille heti, kun saamme lisätietoa tilanteesta. Kiitämme kärsivällisyydestänne ja ymmärryksestänne tässä tilanteessa.

Ystävällisin terveisin,
LocalghostFI Asiakaspalvelu
[email protected]

Lisää julkaisujamme

Makea pelipalvelin kampanja!

Makea pelipalvelin kampanja! Käytä koodia ”suklaa” saadaksesi 5% alennusta 6kk ja 12kk pelipalvelin tilauksista LocalghostFI verkkokaupassa. Lisäksi saat kaupan päälle herkullisen Fazerin sinisen suklaalevyn! Tarjous

Lue lisää

LGFI Kauppa muuttaa

LGFI Kauppa muuttaa! Arvoisat asiakkaamme, Ilmoitamme teille että LocalghostFI verkkokauppa löytyy jatkossa osoitteesta kauppa.localghost.fi! Valikoimiin on lisätty mm Pelipalvelimet (Minecraft), Verkkotunnukset, Woocommerce tuotteet (Adapterit, kaapelit,

Lue lisää