LocalghostFI on monipuolinen IT-alan yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita asiakkaille Pirkanmaan alueella. Olemme erikoistuneet tietotekniikan sekä Media-alan ratkaisuihin, ja tarjoamme asiakkaillemme apua niin yritysten kuin yksityishenkilöiden tarpeisiin.

Tarjoamme monipuolisen valikoiman palveluita, kuten verkkosivujen suunnittelua ja kehittämistä, konsultointia, tietokoneiden ja pelikonsoleiden huoltoa ja korjausta, palvelinten ylläpitoa sekä tietoliikennetekniikan ratkaisuja. Meillä on ammattitaitoinen tiimi, joka on valmis auttamaan sinua minkä tahansa IT-ongelmasi kanssa.

Toimimme luotettavana ja ammattitaitoisena yrityksenä, ja pyrimme aina tarjoamaan parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme. Olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukkaita ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeita ja tukevat heidän liiketoimintaansa.

Palvelimet

Webhotellit

Webhotelli tarjoaa sinulle turvallisen ja luotettavan paikan säilyttää verkkosivustosi tietoja ja tiedostoja. Se mahdollistaa verkkosivustosi toiminnan ja auttaa sinua saavuttamaan enemmän näkyvyyttä verkossa edullisesti ja helposti. Webhotelliin kuuluu sähköpostit, MySQL tietokanta, SSL sertifikaatin ja ajantasaisen tietoturvallisuuden

Pelipalvelimet:

Tarjoamme laadukkaita pelipalvelimia, jotka tarjoavat laadukkaat pelikokemukset ja mahdollistavat kavereiden kanssa pelaamisen kotikoneelta käsin! Palvelimen hallinta on helppoa ja edullista. Takaamme DDoS suojatun ja ajantasaiset päivitykset palvelimille

Verkkosivustot

Tarjoamme verkkosivupalveluita, kuten verkkosivujen suunnittelua ja kehittämistä, verkkosivujen ylläpitoa sekä GDPR mukaisia analytiikka palveluita. Tiimimme on aina valmis auttamaan sinua minkä tahansa verkkosivuprojektiin liittyvässä kysymyksessä.

Olemme tehneet mm Fleron, Mixerin Linkkipuun, MuurameAllskyn sivustot. Myös ”mini sivuja” jotka hakevat tietoa ohjelmistoista järjestelmän sisältä. 

Tietokone- ja konsolihuolto

Huollamme ja korjaamme tietokoneita ja pelikonsoleita sekä tarjoamme neuvontaa ja apua niihin liittyvissä kysymyksissä. 

Huollamme mm PlayStation, Nintendo ja Xbox pelilaitteistoja. Tietokoneina Kannettavat ja pöytätietokoneet (Emme huolla Applen tuotteita!)  

 

Mediapalvelut

Mediapalvelumme tarjoaa laajan valikoiman ratkaisuja tapahtumien tallennukseen ja livelähetyksiin. Tarjoamme ammattimaista ja laadukasta palvelua, joka mahdollistaa tapahtumien tallentamisen ja järjestämisen virtuaalisena.  Tarjoamme myös editointipalvelua!

Tarjoamme myös mahdollisuuden lähettää tapahtumia suorana verkossa, mikä tekee yleisön osallistumisesta ja seuraamisesta mahdollista missä tahansa maailmassa. Olemme sitoutuneet tarjoamaan parhaan mahdollisen kokemuksen asiakkaillemme

3D tulostuspalvelu

3D-tulostus on uuden sukupolven teknologia, jonka avulla voit toteuttaa lähes minkä tahansa kuvittelemasi tuotteen. Se tarjoaa loputtomat mahdollisuudet suunnitteluun ja tuotantoon, ja se sopii erinomaisesti niin prototyyppien valmistukseen kuin tuotantotuotteiden valmistukseen.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukkaita  3D tulosteita asiakkaillemme. Meillä on kuitenkin myös vastuu teknologian käytöstä, ja siksi emme 3D-tulostuspalvelulla valmista aseita taikka avaimia, joita voidaan käyttää laittomaan toimitaan.

Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman erilaisia adaptereita, muokattavia kaapeleita ja muuta tarpeellista elektroniikkaan liittyvää. Erityisesti tarjoamme tuotteita videotuotantoihin sekä Raspberry Pi -laitteitta. Valikoimastamme löydät kaiken tarvitsemasi, oli sitten kyseessä uuden laitteen asennus tai vanhan laitteen päivittäminen.  Tuotteemme on laadukkaita sekä edullisia ja tarjoamme myös nopeat toimitukset. Tutustu valikoimaamme ja tilaa tuotteet helposti verkkokaupastamme.

Julkaisujamme

Blogista löydät ajankohtaista tietoa, oppaita sekä DIY vinkkejä. Alta löydät uusimmat artikkelit.